Профил на компанија

Почитувани, 

Доколку сте заинтересирани за членување во ТТА, дополнителни информации мое да најдете на страната "Како да станете членка".

Ве молиме контактирајте не за дополнителни информации.

Social Networks

Contact info

Текстилно Трговско Здружение - Текстилен кластер

Димитрие Чуповски 13, кат 2, канцеларија 17, 1000 Скопје
Email: 
[email protected][email protected][email protected]
Тел: + 389 23 244 093       

 

Copywrights

* tta.org.mk 
Трговско Текстилно Здружениe - Текстилен Кластер