Контакт

Текстилно Трговско Здружение - Текстилен кластер

Адреса:
Ул. Димитрие Чуповски бр. 13, кат 2, канцеларија 17 1000 Скопје [email protected]

Е-пошта: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Телефон: 02/ 3 244 093

Контакт форма

Испратете е-порака. Сите полиња со ѕвездичка (*) се задолжителни.

Social Networks

Contact info

Текстилно Трговско Здружение - Текстилен кластер

Димитрие Чуповски 13, кат 2, канцеларија 17, 1000 Скопје
Email: 
[email protected][email protected][email protected]
Тел: + 389 23 244 093       

 

Copywrights

* tta.org.mk 
Трговско Текстилно Здружениe - Текстилен Кластер