Текстилно Трговско Здружение - Текстилен кластер

Tел: 02/3 244 093

Ул. Димитрие Чуповски бр. 13, кат 2, канцеларија 17, 1000 Скопје, Македонија

 

Контакт лице: Наташа Сивевска
Извршен директор
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Social Networks

Contact info

Текстилно Трговско Здружение - Текстилен кластер

Димитрие Чуповски 13, кат 2, канцеларија 17, 1000 Скопје
Email: 
[email protected][email protected][email protected]
Тел: + 389 23 244 093       

 

Copywrights

* tta.org.mk 
Трговско Текстилно Здружениe - Текстилен Кластер